Uden sponsorer er der intet DM i Skills 

Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne. DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed.

AI-genereret billede af EUX-VVS-energispecialist

Gymnasiet er ikke en dårlig idé, EUX er bare endnu bedre

For mange unge står valget mellem gymnasiet og en erhvervsuddannelse som en korsvej. Louise Jensen, en 25-årig VVS-energispecialist fra Stevns, deler sin rejse, og fortæller hvorfor hun valgte en EUX-uddannelse, og hvordan det har formet hendes karriere og personlige liv.

De fire VVS-energispecialistlærlinge er til træningsdag hos REMS

REMS støtter op om DM i Skills

Når de fire VVS-energispecialistlærlinge dyster om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er REMS naturligvis med som sponsor. Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer.

Collage af billeder fra DM i Skills 2023, hvor MASCOT sponsorerede arbejdstøj og sikkerhedssko til deltagerne

MASCOT klæder deltagerne på til Skills

Fremtidens montører, teknikere og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer, og derfor er MASCOT® WORKWEAR naturligvis med, når de skarpeste elektriker- og VVS-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april i Roskilde.

Simon, deltager til DM i Skills 2023, arbejder med rør og fittings sponsoreret af Brødrende Dahl.

Brødrene Dahl bakker op om fremtidens VVS-energispecialister

Fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde med de bedste materialer, og derfor er Brødrene Dahl naturligvis med som partner, når de fire dygtige VVS-energispecialistlærlinge skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste VVS-lærling ved DM i Skills den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Skillsdeltagerne til træningsdag hos Vaillaint

Fremtidens VVS’ere bakkes op af Vaillant

Når man taler om grøn omstilling og bæredygtighed i VVS-branchen kommer man ikke uden om Vaillant. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for VVS-energispecialistlærlingene, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Deltager udfører arbejde til DM i Skills for vvs-energiuddannelsen

Fremtidens vvs-energispecialister bakkes op af Brødrene Dahl

Når de fire skarpeste vvs-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste vvs-lærling ved DM i Skills den 2. – 4. februar 2023 i Fredericia, er Brødrene Dahl en naturlig partner, fordi fremtidens montører og installatører skal arbejde med de bedste materialer.

Thumbnail fremtidens grønne løsninger

Vi roder ikke bare med rør – vi roder med fremtiden

Alle snakker om den grønne omstilling. Men hvis Danmark skal nå i mål med de ambitiøse klimamålsætninger, er der brug for grønne faglærte. Her spiller VVS-branchen en afgørende rolle ift. at installere fremtidens grønne løsninger – både i dag og i fremtiden.