Værktøj fra REMS
Fremtidens vvs’ere bakkes op af REMS

Når de fire skarpeste vvs-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste vvs-lærling ved DM i Skills den 28.-30 april i Høng er REMS naturligvis med, fordi fremtidens montører og installatører skal arbejde med de bedste materialer.

REMS er igen i år stolt sponsor for vvs-energiuddannelsen ved DM i Skills, hvor fire af landets

dygtigste vvs-energispecialistlærlinge vil være samlet. De fire konkurrerende lærlinge får

fornøjelsen af at arbejde med bukkemaskiner og andet specialværktøj, som sponsoreres af REMS.

Værktøj, som er højt værdsat i branchen på grund af dets innovative teknologi og høje kvalitetsstandard. Udover bukkemaskiner og værktøj udlodder REMS også en stor præmie til vinderen af DM i Skills for vvs-energispecialistlærlinge. REMS sponserer også værktøj til vvs-installationsteknikernes demonstrationsstand, hvor besøgende kan komme helt tæt på faget.

 

REMS er en af de førende producenter af maskiner og værktøjer til rørbearbejdning, og kravene

som stilles hertil er høje. De har mere end 110 års erfaring med at løse deres opgaver

kompetent og ansvarsbevidst. Med deres innovative produkter og visionen om at ”REMS skal være bedre”, lykkes de igen og igen med at lægge sig i spidsen for de tekniske fremskridt. Derfor er det også naturligt, at REMS bakker op om en spændende og attraktiv vvs-energiuddannelse, der skaber sammenhæng mellem mennesker og den teknologi, der udgør fremtidens grønne løsninger.

Lærling deltager i DM i Skills for vvs-energiuddannelsen
Her ses Lucas Barcow, som vandt DM i Skills i 2020, ved en af REMS' maskiner

Hos EVU er vi glade for det stærke samarbejde, og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2022.

Her kan du læse mere om REMS og deres mange produkter.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

SkillsDenmark logo

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.