Giv en bedre verden videre

Giv en bedre verden videre

Vil du have et godt job med spændende tekniske udfordringer og give en bedre verden videre?

Så ta’ en vvs-energiuddannelse!

Vvs-energiuddannelsen varer typisk 4 år og kan tages på flere erhvervsskoler rundt om i Danmark. På det fælles grundforløb (GF2) lærer du alle de basale færdigheder inden for vvs, og bagefter kan du specialisere dig i de fire specialer, som passer til dine interesser.

Du bliver forkæmper for klimaet og for mere effektiv brug af klodens ressourcer, når det gælder vand, varme og ventilation. Uddannelsen giver dig indgående kendskab til moderne tekniske løsninger og installationer – og du bliver en eftertragtet arbejdskraft på jobmarkedet. Hvis du en dag vil læse videre, kan du blive vvs-installatør, energiteknolog, maskinmester eller ingeniør. Og så er der rigtig gode fremtidsmuligheder, hvis du drømmer om at blive selvstændig.

Ventilationstekniker

Som ventilationstekniker bliver du specialist i ventilations- og klimaanlæg. Du vil her være med til at sikre, at der spares på ressourcerne samtidig med, at vi kan trække vejret og have det godt i de bygninger, vi færdes i.

Ventilationstekniker laver beregninger
Mandlig vvs'er arbejder

VVS-installationstekniker

Som vvs-installationstekniker vil du rådgive og arbejde med smarte løsninger på boliger, større bygninger og industri, som hjælper os alle med at spare vand, varme og energi og samtidig sikrer en bedre livskvalitet for fx ældre og handicappede.

VVS-energispecialist

Som vvs-energispecialist har du styr på energien. Du ved alt om vedvarende og energirigtige løsninger som fx varme-
pumper, solvarme og biobrændselsanlæg. Det er også dig, der sammen med kunden finder energieffektive løsninger, så vi kan spare på energien og belaste miljøet mindre.

Du kan også blive EUX-vvs-energispecialist.

To vve-energispecialister og EUX-grafik
Vvs'er udfører arbejde på tag

Blikkenslager og vvs

Som blikkenslager og vvs arbejder du b.la. på byens tage og facader. Du får et grundigt kendskab til forskellige materialer som fx kobber, zink og skiffer, så du bliver i stand til at
rådgive dine kunder om, hvordan de både får smukke og
langtidsholdbare løsninger