Skillsdeltagerne til træningsdag hos Vaillaint
Fremtidens VVS’ere bakkes op af Vaillant

Når man taler om grøn omstilling og bæredygtighed i VVS-branchen kommer man ikke uden om Vaillant. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for VVS-energispecialistlærlingene, når DM i Skills brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde.

Vaillant er en uundværlig samarbejds- og sparringspartner i udviklingen af konkurrenceopgaver og koncepter, der skal fremhæve VVS-energiuddannelsen under DM i Skills i Roskilde den 18.-20. april 2024.

Som en af verdens førende producenter af opvarmnings- og ventilationsteknik bidrager Vaillant til konkurrencen ved at stille deres avancerede varmepumper til rådighed for lærlingene, der giver de fire deltagere mulighed for at arbejde med og demonstrere anvendelsen af varmepumper til at producere bæredygtig opvarmning af bl.a. private boliger, offentlige institutioner og butikker.

Vaillant har ikke kun lånt fire varmepumper til konkurrencen, de har også arrangeret en intensiv træningsdag for deltagerne. På denne dag fik lærlingene en dybdegående gennemgang af varmepumpens funktioner og indstillinger, så de kunne blive fuldt fortrolige med at arbejde med den. Træningsdagen inkluderede en detaljeret introduktion til varmepumpens opbygning og korrekte indregulering for optimal ydeevne. Dette bidrager ikke kun til lærlingenes faglige udvikling, men understreger også Vaillants engagement i at investere i næste generation af VVS-specialister.

Vaillants engagement i DM i Skills understreger deres dedikation til at støtte og fremme VVS-energiuddannelsen og VVS-branchen. Ved at give lærlingene adgang til deres varmepumper hjælper Vaillant med at udruste fremtidens montører og installatører med erfaring og viden om den nyeste teknologi på markedet.

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, Blik- og Rørarbejderforbundet og EVU værdsætter vi det gode samarbejde, og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2024 i Roskilde.

Læs mere om Vaillant og deres produkter her.