Mascot Workwear logo på trøje til DM i Skills
MASCOT klæder fremtidens vvs-energispecialister godt på

Når de fire skarpeste vvs-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste vvs-lærling ved DM i Skills den 28.-30. april i Høng, er MASCOT naturligvis med, fordi fremtidens montører og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer.

MASCOT er en verdensomspændende virksomhed, der brænder for at levere lækkert, bæredygtigt og slidstærkt arbejdstøj til professionelle håndværkere. Derfor er det en ære, at MASCOT igen i år sponserer arbejdstøj, og dermed sikrer at alle de deltagende vvs-energilærlinge er godt klædt på til DM i Skills.

Mascot Workwear logo på trøje til DM i Skills
Her ses Lucas Barcow, som vandt DM i Skills for vvs-energispecialistlærlinge i 2020, iklædt arbejdstøj fra MASCOT

Tested to work

MASCOTs produkter er løsninger. Og det er løsninger, der holder! Både slidstyrkemæssigt, og med omtanke og respekt for mennesker og miljø. Derfor er det også naturligt for MASCOT på forskellig vis at arbejde med alle 17 verdensmål.

MASCOT producerer tøjet på egne fabrikker og kan derfor garantere 100% kvalitetskontrol og gennemtester deres produkter på kryds og tværs til langvarig brug. MASCOT skaber således både behageligt og slidstærkt arbejdstøj, bl.a. fordi de sørger for at forstærke sømme på de områder, der er særligt udsatte for slid.

MASCOTs kompromisløse holdning til kvalitet, og deres strategiske beslutning om ikke at producere og levere det billigste arbejdstøj, men derimod det bedste, gør at produkterne holder længe og dermed har stor betydning for det bæredygtige regnskab. Derfor er test og kontrol af metoder, produkter og leverandører en afgørende del, for at kunne indfri de høje forventninger i en verden med konstant udvikling.

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills i 2022 i Høng.

Her kan du læse mere om MASCOT.

DM i Skills – Danmarks største uddannelsesevent

SkillsDenmark logo

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for de mest talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 deltagere kæmper i mere end 45 forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Du kan læse mere på Skills Denmarks hjemmeside.