Uden sponsorer er der intet DM i Skills 

Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne. DM i Skills er et kæmpe arrangement med mange involverede, som ved fælles hjælp får det hele til at gå op i en højere enhed.

Hos VVS-energispecialisterne kan du følge de fire deltagere, der bl.a. skal installere et topmoderne varmesystem med lav fremløbstemperatur. Lave fremløbstemperaturer i radiatorer og gulvvarme er en væsentlig del af den grønne omstilling, fordi det betyder, at fx varmepumper og fjernvarmeinstallationer opnår en markant øget energieffektivitet.

Som en af Danmarks førende VVS-grossister stiller Brødrene Dahl endnu engang alle rør, fittings, gulvvarme, radiatorer og værktøj til rådighed for VVS-energispecialisterne, så de kan løse deres opgaver med de bedste materialer.

De deltagende VVS-energispecialistlærlinge skal arbejde med bukkemaskiner og specialværktøj, sponsoreret af REMS. Udover bukkemaskiner og værktøj, udlodder REMS også en betydelig præmie til vinderen af DM i Skills for VVS-energispecialistlærlinge. Desuden har REMS afholdt en træningsdag for de fire deltagere, hvor lærlingene fik undervisning i korrekt værktøjshåndtering og gennemførte en praktisk øvelse, der gav dem mulighed for at opnå en smule erfaring i bukning af rør under kyndig vejledning fra eksperterne hos REMS.

Som en af verdens førende producenter af opvarmnings- og ventilationsteknik bidrager Vaillant til konkurrencen ved at stille deres avancerede varmepumper til rådighed for lærlingene, der giver de fire deltagere mulighed for at arbejde med og demonstrere anvendelsen af varmepumper til at producere bæredygtig opvarmning af bl.a. private boliger, offentlige institutioner og butikker.

Vaillant udlåner varmepumper til konkurrencen og har arrangeret en intensiv træningsdag for deltagerne. Her fik lærlingene en dybdegående gennemgang af varmepumpens funktioner og indstillinger, så de kunne blive fuldt fortrolige med at arbejde med den.

Grohe leverer håndvaske, vandhaner og rainshowerbrusere til de fire konkurrencestande og sørger også for, at der kan opsættes toiletrulleholdere og håndklæder. Derudover har alle de fire deltagere været på træningsdag hos Grohe, hvor de lærte virksomhedens produkter bedre at kende.

Igen i år er de fire konkurrencedeltagere samt dommere, trænere og fagets ambassadører klædt på i det nyeste og lækre arbejdstøj fra MASCOT® WORKWEAR.