Nyheder


Kæmpe modelhuse skal gøre undervisningen mere virkelighedstro

Modeller i 1:1 størrelse og 1.300 m2 at boltre sig på skal gøre det mere attraktivt at tage vvs og blikkenslagerspecialet i Herning.

Læs mere …


Træt af at vente? Start på vvs-energiuddannelsen nu

Til oktober kan du starte på vvs-energiuddannelsen.

Læs mere …


Her er verdens første vvs-installationsteknikere

De to aller-, allerførste vvs-installationsteknikere er blevet udlært. Det skete 2. marts 2018, da de aflagde svendeprøve på Erhvervsskolen Nordsjælland.

Læs mere …


Her er Danmarks bedste vvs-energilærling

Martin Grambo Krongaard kæmpede sig helt til tops ved DM i Skills for vvs-energilærlinge. Læs mere …


Fuld knald på DM i Skills for vvs-energilærlinge i Herning

DM i Skills for vvs-energilærlinge er i fuld gang. Allerede nu, er de fire superlærlinge halvvejs gennem konkurrencen. I morgen lørdag d. 20. januar kåres vinderen.

Læs mere …


Nu åbner DM i Skills for vvs-energilærlinge

Årets største uddannelsesevent er netop blevet sparket i gang i MC H i Herning. Kom helt tæt på eliten af vvs-branchens ungdom, og oplev det bedste af det, din drømmeuddannelse har at byde på.

Læs mere …


Her er finalisterne til DM i Skills 2018

Her er de fire superlærlinge, der skal repræsentere vvs-energiuddannelsen, når årets største uddannelsesevent, DM i Skills, brager løs fra d. 18. – 20. januar 2018. Læs mere …


Video: Bliv dig selv

Erhvervsskolen Hansenberg i Kolding har fremstillet en lille animationsfilm, der viser nogle af de spændende ting, du kan komme til at opleve som vvs-energilærling. Læs mere …


Mød Silas, der er i lære som vvs og blikkenslager

FILM: Silas er i lære som vvs og blikkenslager hos Thorsen & Petersen VVS A/S i Tjæreby ved Roskilde. Se her, hvorfor han elsker sit fag.
Læs mere …


Her er Danmarks bedste vvs-energilærling

Danmarks bedste vvs-energilærling hedder Dennis Juul, der er i lære i Vantinge VVS.
Læs mere …


DM i Skills – dag 1

Mød eliten af vvs-branchens ungdom til DM i Skills
Læs mere …


Skal du med til DM?

Danmarks største uddannelses-event er lige rundt om hjørnet. Den 26.-28. januar 2017 går det løs i Aalborg Gigantium, hvor landets bedste vvs-energilærlinge dyster om guldet ved DM i Skills.
Læs mere …


Garanti for læreplads i Østjylland

Der er mangel på dygtige vvs-energilærlinge flere steder i Danmark. I Østjylland er manglen nu så stor, at 12 vvs-virksomheder i samarbejde med Aarhus Tech stiller garanti for lærepladser. Det skriver dr.dk. Læs hele historien her.


Det fede ved mit fag

Hør Danmarks bedste vvs-energilærling – vinderen af DM i Skills 2016 – fortælle, hvorfor det er fedt at arbejde i vvs-branchen.
Læs mere …


Den sidste deltager til DM i Skills er fundet

Mark Nordskov, der er i lære hos Jan Hansen VVS, er netop blevet kåret til Hovedstadens bedste vvs-energilærling. Hermed er han den 4. i rækken af håbefulde deltagere, der skal kæmpe om den ultimative hæder og ære samt titlen som Danmarksmester ved DM i Skills i Aalborg til januar 2017.
Læs mere …


Ældre artikler